CLEANING UP

Har rensat datorn på maassa onödiga mappar och bilder hela dagen... ovärt. Mat på gång, sen blir det städning. Grym lördag om jag får säga det själv. Får se vad som händer framåt kvällen. Hoppar in i duschen nu iallafall. KÖss

h

KISS ME GOODNIGHT, HUN

Dagen har bestått av no-redovisning, matteprov som gick åt helvete första träffen med sommarjobbsgänget. Vi ska nämligen åka runt och spela på olika ställen under 3 veckor i juli/augusti. Jäkligt nice. Drog iväg spontant hem till A after school, solade, kikade på stan och sedan hamnade vi hos mig under kvällen. Nu säger jag nattinatti med ett extremt tråkigt inlägg klockan (snart) halv 3 på natten. Sov gottt babeeees, love!

BACK TO SCHOOL.

Detta hade jag på mig under morgonen, till kvällen byter jag shorts och lägger till accessoarer, yes. Bekvämt och snyggt.
Två lektioner idag, slutade runt 11-tiden. Lagade min absoluta favoritmat genom alla tider. Nu ska jag ta bussen till skolan igen, och tillbringa hela eftermiddagen/kvällen där. Vi i min klass anordnar en middag för våra familjer med underhållning osv så ska försöka få klipp från uppträdandena, och lägga ut här. ANYWAY, gotta run now.

BLOGGEN...

Jag skrev ju att jag hatar att blogga några inlägg längre ner. Och tänk att ett sådant inlägg var det som fick mig att ändra mig. Jag börjar tycka om det igen. Att avreagera mig någonstans. Kom på att de som läser min blogg gör ju det för att de tycker den är intressant, och det är jag som skriver den så det ligger något i det. Det jag skriver är självklart mitt val, så den som inte vill läsa behöver inte. Fine with me. Måste börja tänka mer i de banorna nu...

IGÅR I SKOLAN

AGNES GILLDADE kameran denna dag. Just nu är jag så trött att mina ögon inte vill hålla sig uppe. Jag tittar igenom min engelska analys, lägger till, tar bort, ändrar. Är snart klar. DÅ tar jag en tupplur. När jag vaknar väntar finslipningen av teknikarbetet. SEN pluggar jag matte. Och börjar tänka på "extra-no-arbetet-som-jag-känner-mig-tvungen-att-göra-fast-jag-inte-kommer-höja-mig-ändå". JUSTJA, öva på låtarna också, så lite sjunga ska hinnas med. Shit, märks det att jag behöver ett break eller? Big time.

FÖR JAG KAN...

Har pluggat, skrivit min engelska-analys. Jag blir aldrig nöjd med någonting så är nog inte klar men har gjort alla punkter. Ska ut alldeles strax och möta A, prata. Sen går vi hem till mig och pluggar. Matte. Helst av allt skulle jag vilja gömma mig under täcket och bara värma mig. Min förkylning blir värre och värre, så blir väl snart vinterjackan igen. Nej, en fetinghalsduk på, sen klarar jag allt. Nu klinga det på mobilen, gotta go.

När du faller, reser du dig upp igen?

Det är när du faller, när du faller så hårt att du inte orkar resa på dig igen, det är då du känner hur allt som en gång varit på riktigt plötsligt försvinner, försvinner precis framför dina ögon. Att inte veta varför du faller är en helt annan sak, och det är det som händer mig. Helt plötsligt fångade ångesten upp mig och börjar nu äta upp mig inifrån. Att blotta sig och förklara hur jag känner har blivit något av det svåraste som finns. Rädslan att misslyckas blir större än viljan att bli starkare. Fast är det inte så? När man misslyckas blir man automatiskt starkare. Att bygga upp det som rasat ner från början igen är det svåraste som finns - men om man lär sig av det är det väl värt? Eller? Jag vet inte. Vet fan inte mycket.

JÄKLARNS UNDERBART VÄDER

Igår var jag med bästaste A och solade lite vid en sjö, chill i solen liksom. Nu ska jag sätta igång och skriva min analys av boken "The boy in the striped pyjamas", på engelska. Kommer fan aldrig igång med nånting, det är alltid något som tar emot. Vad det är nu vet jag inte, men nu ska jag stänga ner allt (förutom musiken då, den är ju självklar) och koncentrera mig. Hörs om någon timma.

Min lördag i bilder:

Började dagen (gårdagen) med att åka in och titta i affärer med Z, sitta på en uteservering och äta lunch. Helt fast i brie-och-salami-smörgås-grejen. På kvällen drog jag med brudarna till slottskogen för att äta lite gott, mysigt. Sedan drog vi till en fest som slutade när vi kom... vad hände där liksom? Vi hängde i alla fall med lite sköna människor efteråt en stund och det var supertrevligt. 

Nu ska jag försöka sova och önska mig lycka till, lär behöva det...

Nu är det såhär det ligger till...

Jag hatar att blogga. Jag vet inte varför. Jag vet inte varför det kommit helt plötsligt. Kan bero på min design. Jag tröttnar för fort. Ska försöka fixa den. Snarast. Jag bloggar ändå. Varför? Jag har ingen aning. Men nu gör jag det. Onödigtinlägg.com. Så jag rullar. Hejdå.

AND OFF I GO.

Tänkte bara säga hej och att jag lever. Måste springa iväg nu, stan med en kompis som gäller! Skriver senare förhoppningsvis. Ha en underbar dag ute i solen nu! Byyeyye

15 MAJ 2010.

Sitter och läser bloggar när jag läser att det är sommarväder i Stockholm medan det är hur grått och ruggigt som helst här i Göteborg......där flög ju kvällens planer iväg iallafall. Anyway så måste jag duscha, städa (som jag gjorde för två dagar sen - vad hände där?), sen får jag se vad som händer. Ska träffa tjejerna i vilket fall som helst. Yabbayabbadoo, hejdo.

I NEVER WANTED ANYTHING THIS MUCH.



Jag har haft fullt upp de senaste dagarna och det är anledningen till brist på uppdatering.
Mini-lov nu och det är jäkligt skönt, har tillbringat dagen tillsammans med två sköna brudar,
och hur morgondagen ser ut får vi se imorgon. Lite spontant sådär. Nu ska jag lägga mig
och sova, så godnatt , jag har helt wackade drömmar nuförtiden så kommer
bli en galen och framförallt underhållande natt så vi hörs imorgon om det är något intressant.

HEJ. HEJDÅ.


Hello hello baaabes! Slutade skolan rätt tidigt idag men har inte satt igång med plugget än, ska bara ta en liten powernap först och sen kanske fika lite, och sen kanske städa lite och sen kanske kolla in i väggen lite......nä, jag ska ta tag i det snart. Ville mest bara säga hej och hälsa att jag lever och lite sånt. CIAOoo!!

JAG SKA BARA GE ER EN BILDBOMB.

Idag har jag varit hit och dit och jag är helt utmattad. Stressig dag och jag har knappt gjort hälften av vad som kanske borde göras, men har imorgon på mig också. Dagen med stort D. Dagen då jag ska göra klart alla mina arbeten, plugga häcken av mig för sen är det långhelg och det blir awesomness. Ut och rocka igen. Hell yehh!! 
Nu ska jag sova välförtjänta 5 timmar........nationella i matte imorgon för min del. Gjorde C-delen idag och hann inte ens klar hela, vad hände där? Hoping for a good result anyways.

GOD NATT BLOGGVÄRLDEN


Jag säger god natt nu innan jag känner hur ångesten springer på mig. Skola imorgon och jag vet inte vad som händer men ska väl funka. Mycket att ta tag i. Måste skärpa mig nu, fan. Höres imorgon snyggingar.

TURN OFF THE MUSIC

Fick stänga av musiken för nån timma sen, märkte att det börja göra ont i mina öron????! What's up with that?!?? Redan gammal och ljudkänslig??? Stängde av musiken och nu känns det bättre. Konstigt som fan. Om det blir såhär fler gånger är det no fun at all. Har i alla fall kommit halvvägs med en uppgift i so och nu ska jag skriva en avslutning på min rapport. Sen ska jag ladda inför 4 prov på tre dagar. 3 nationella och ett vanligt. YAAAYYY.

/MY REFLECTION TROUBLES ME

Söndag. Jag vaknade av att solen sken i mitt rum och bestämde mig då att det här är en bra dag.
Och så blev det trots att det är surt att vara tjej i vissa lägen för nu har jag jäkligt ont i magen,
men det är sånt man får ta. Var på allum en sväng idag för lunch med mamma. Fick mig köpt en 
randig tröja och ett armband som jag visar latero. Nu ska jag plugga för söndagar stavas plugg. 
Går mycket lättare att plugga på söndagar än lördagar, tro mig, jag testade igår.

I DON'T MEAN TO SOUND COCKY AT ALL


Så sjukt snyggt med MAGTRÖJA va. Älskar hela strukturen med den här bilden.
HETT, HETT, HETT.

/JAK&JIL

/JAK&JIL

SÅ SNYGGT SÅ JAG TUPPAR AV SNART. Smyckena.....aaaaah....

SNYGGT HOS MONKI.

Det  här är sånt jag tycker är döhett i sommar:

- Stora, transparenta baslinnen i alla dess former och färger. STORT är nyckelordet.
- Magtröjor i alla dess former - HETT HETT HETT. Våga visa hud.
- SHORTS! Jeansshorts i färg, satinshorts i alla möjliga färger & jeansshorts med hög midja.

Det var det här jag fick till på Photofiltre, lyckades hyfsat bra tillslut. Kommer upp ett till kollage senare förhoppningsvis på annat döhett. Inget man vill missa. I'm tellin' ya. Ska göra mami glad nu och diska. Nej, vi har ingen diskmaskin....

And if you think love will come towards you

... like a warm summerbreeze you got your head among the clouds and you can never be free.



Förstår mig inte på Photofiltre. It drives me crazy. Jag vill kunna klippa ut bilder så enbart det jag vill kommer med, ni vet när man bara ser klädesplagget och inte massa annat i bakgrunden. Utan jag vill markera just plagget och sen bara få det. Men det vill inte fungera. NÅGON SOM ÄR BRA PÅ SÅNT? Help me....annars blir det ett vanligt B-kollage som jag fixar iordning.

I'D RATHER DANCE WITH YOU THAN TALK WITH YOU.

Håret är i en tofs, lovar, jag har hår och snyggt att man ser mitt plåster där också men det får
jag väl leva med. Vet inte riktigt hur dagens planer ser ut, känner att min blogg kommer bli extremt
tråkig i helgen och jag kommer blogga om helt meningslösa saker som hur mycket jag åt till middag
och vilken färg jag målat mina naglar med. Fast kanske sånt jag bloggar om annars också? AJA.
Fixar iordning ett litet kollage på sånt jag tycker är döhett i sommar. COMING UP SOON!

TRÅÅÅÅÅÅKIG HEADER.

Kom på att jag har årets tråkigaste header SÅÅÅÅ eftersom jag ska vara hemma hela helgen nu ska jag fixa den! YAYYYY. KOMMER BILDER SNART. Love

EN DAG SOM DENNA


Ring med texten "hope" från Forever21, döskallering från Glitter.

Röntgen gick bra och jag är så gott som frisk. Återbesök om 2 veckor och ingen fysisk aktivitet tills dess, men sen efter det blir nog allt som vanligt igen. Har träffat J en snabbis nyss och nu ska jag åka till ICA för att köpa något gottit tills ikväll. Måste stanna hemma hela helgen och får panik för vet inte vad jag ska göra. När jag vet att jag har all tid i världen att göra saker hemma vet jag inte vart jag ska börja och då blir det oftast att jag bara lägger mig och slappar... dåligt det där. SKRIVER LATERO.

NYTT I ROBEN

Magtischa från Zara, 179 :-

Filmen rullar och jag chillar. Imorgon är jag ledig hela dagen för ska på röntgen på morgonen och efter lunch har vi idrott som jag inte kan vara med på så rätt onödigt att dra till skolan. Anyway, hoppas på det bästa imorgon. Ska till allum efteråt med mamma och kolla lite. TTYL GUYS!

LOVE TAUGHT ME TO FLY

Sitter här och pratar i phonen med en as snygg brud som jag inte träffat på ett tag, that chicas name is Kristina och hon är förjäkla bra. Idag har jag varit på äventyr i Kungsbacka med la familia och fick mig köpt en grå magtröja med en slags smiley på. Visar bild snart! Nu har jag snott en kexchoklad jag hittade i skafferiet och ska knapra på den till en go film nu. Adios amigos! (väldigt mycket spanska/italienska/jagvetintevad - kan inte ens språken) hahaha.
LOVE

OOPS.

Plötsligt slog det mig att vi har supé om ungefär en månad och om jag hittat klänning? Nej. Om jag ens kollat efter nån klänning? Nej. Lite lätt panik sådär, som det brukar vara när det ska hittas clothing till ett visst datum. Slutar med att jag dagarna innan springer runt i affärerna och tar det första bästa jag hittar men som ändå lyckas bli bra på något sätt. ANYWAY, nu ska jag dra mig till sängen. Fick gjort en del på rapporten, men har en del kvar. Tur att min lärare är så förstående med mina sjukhus besök att jag inte behöver lämna in uppgifterna på deadline. Ibland är det allt bra att bli sjuk. PUSS OCH NATTI.

THESE LAST FEW DAYS

TJEEENARE! Hur mår ni? Själv mår jag bra nu, efter många om och men, efter måååånga timmar spenderat på sjukhus, så mår jag nu bra. Har klagat alldeles för mycket sen i måndags så ska inte göra det längre. Kan i alla fall meddela att jag fick svårt att andas i lördags kväll enbart när jag gick, men jag trodde det skulle försvinna efter någon dag men nejnej det satt kvar. Jag hade ingen aning om vad det var men jag hade jäkligt ont i bröstet och i ryggen. Men jag körde på som vanligt och i måndags var jag till och med ute och sjöng med skolan på lite ålderdomshem, sen när allt var klart hämtade pappa mig för jag kände att det kanske var något allvarligt med den smärtan för kände mig rätt svag. Så efter vårdcentral, akuten och lungavdelningen fick jag reda på att jag hade fått något i vägen för lungblåsan så min högra lunga säckade ihop lite, och skulle göra en mindre operation och sedan få ett drenage med ett rör så att jag slipper en större operation och mer sjukhus. GÖTT tänkte jag, så efter det ingreppet åkte jag hem men hade förjäkla ont alltså, var hur svag som helst. Halvsov på kvällen för gjorde för ont för att jag skulle kunna sova ordentligt. 
Drog i alla fall till skolan imorse och gjorde NP i Biologi, men väl där såg jag att slangen hade åkt ut en bit och efter provet blev det en sväng till Sahlgrenska igen. Där tog de ut slangen, och två röntgen senare fick jag åka hem för det hade blivit bättre, och nu känns det bra. Ska tillbaka på fredag i alla fall och röntga igen, hoppas det inte blir sämre....
Nu ska jag skriva på min rapport, sen duscha som jag inte gjort sen i söndags, TJA FRÄSCH, och sen kolla fotboll på TV. :D PUSS.

BE STUPID

Söndag. Söndagar är aldrig bra, så nu ska jag lägga mig i min säng och plugga lite, försöka få bort den äckliga smärtan som gör att jag inte kan andas och knappt röra på mig. Jag ska äta. Grillat, för första gången iår. Yay. Skriver senare, om jag lyckas få tillbaka datorn från min bror som ska plugga teori. CIAO

MYROR I KROPPEN

Jag sitter här. Vet inte hur jag mår. Valborg igår, hur jäkla rolig kväll som helst!!!
NU försöker jag plugga på mitt arbete om andra världskriget och hitlers makt och blablabla, men det bara rycker i min kropp, jag kan inte sitta stilla. Jag vill göra något kul NUNUNU, så funderar på att ta mig min efterlängtade dusch nu sen skita i rapporten och fortsätta imorgon. MEN FÅR SÅ DÅLIGT SAMVETE. Fan att skolan måste plåga så mycket. Om ni bara visste hur mycket jag längtar till gymnasiet.......

Nu ska jag äta lite för att göra mina föräldrar glada.

RSS 2.0