I LIKE IT BLACK AND WHITE.

Nej jag är inte så arg egentligen, så sorry för den! HAR PLUGGAT JÄRNET under kvällen och känner att om jag vill hinna med allting som jag vill måste dygnet ha minst 24 timmar till.. IMORGON : skola hkk, brandövning, no, idrott, eng-fylla på energi-repa-träna/hem till Agnes en stund som är sjuker-plugga. Goa dagar jag har. Men snart mina vänner är det lov och lovet skulle inte kunna komma mer lägligt!!! Och om 2 veckor(!!!!) ÅKER JAG TILL NEW FUCKING YORK BABY!!!!!

YOU GOT THE MONEY? WELL I'M IN NEED.

Jag och min BFFL. She's kinda awesome.
She's got the loooooks.

FULL RULLE

Livet kör på i 180, som vanligt, och näst på things to do är GITARRLEKTION. Efter det sätter jag igång med råplugget, yay. GOTTA GO!

RINGHALS/VÄRÖ

När vi var på upptäcktsfärd med alla nior på vår skola i fredags! Nej men vi var på ringhals (kärnkraftverk) och värö pappersbruk. Rääätt så ovärt, men, vi fick ha de snyggaste outfitsen på VÄRÖ så det var ändå helt okej asså!

nailpolish longings

bild hämtad från http://afashiontale.dk/

 

Jag vill måla mina naglar i en ljusare färg, är trött på det svarta, gråa och mörkblåa som jag kört med ett tag. 
Den här ljusa, pastell mintgröna färgen passar perfekt dock är just det nagellacket från CHANEL, så oddsen att skaffa just det är rätt låga, men har sett en hel del budgetalternativ hos bland annat ISADORA. Något att kolla in!


I SKOLAN.

Bilder från skoldagarna. Imorgon är det en ny dag, måndag, och jag hatar måndagar men det ska nog gå fint. Blir ju inte bättre av att världens bästa Agnes är sjuk heller, hon brukar alltid göra måndagarna värda trots allt. 
Jag hoppar till sängs nu, och uppdaterar imorgon med fler bilder. Har en hel del på lager, men min tid har inte räckt till till bloggen. PÖSS

CHANGE THE DESIGN.

Jag känner verkligen för att ändra på min design, flytta menyn till vänster, ny banner, ändra färg/typsnitt på "kommentarer" osv. Men, oteknisk som jag är, har jag inte lyckats med något av detta.. VILL ju göra BLOGGEN mer originell. ANYWAY, jag laddar upp med bilder nu från denna vecka, skol-bilder osv. Brist på KAMERA så det blir mobil-bilder, som vanligt.

DON'T KNOW IF I DARE TO TRY

DAGEN: skola - plugga - sjunga - äta - plugga och här sitter jag nu. IMORGON är det som sagt gitarruppspelning och det är all day long, nice as hell. FÖRÖVRIGT så är Miss Li jäkligt cool och något som är skojigt är att några på stan for någon vecka sen sa, helt spontant, att jag såg ut som Miss Li. Om man tar det positivt eller negativt vet jag inte, men jag tar det positivt för hon är ju som sagt så jäkla cool.

BLOW MY MIND FASHIONTOAST

FASHIONTOAST, You're freakin' fabulous!

WALK WALK FAHSION BABY


thecobrasnake

SALEM AL FAKIR@BENGANS 24/3

(klicka på bilden för att lyssna på hans GRYMMA låt - från melodifestivalen)

Denna otroligt musikaliska snubbe kommer till Bengans, skivbutik i GÖTEBORG, IMORGON 24/3 kl. 16.00, spelar OCH signerar sin nya skiva. GÖTT ÄRE att jag missar pga gitarruppspelning... men ni som kan - BE THERE! He's fantastic.

OVER-REDIGERING.

Sitter här och äter bulle samtidigt som jag pluggar lite smått. Gitarruppspelningen/konserten gick jätte bra, och nu är jag hur trött som helst och har ingen aning vad jag ska skriva om så jag säger tack och hej här och laddar upp bilder från helgen i stället. PÖSS.

JAG VET INTE VEM JAG ÄR, MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN.

BILDER FRÅN KVÄLLEN igår, när jag hade middag för mina grymma brudar! TACK FÖR ALLT, ni är för goa! Grymt lyckad kväll! Har varit helt död hela dagen idag, och har vandrat runt som en zombie men har fått lite plugg gjort. Nu känner jag att jag behöver en lååång och varm dusch, och sedan ska jag sätta mig med min NYA, HELT UNDERBARA GITARR och plinka som fasen inför imorgon då det vankas uppspelning! As kul, för det är sjukt roliga låtar att spela. Uppdaterar imorgon med största sannolikhet, om inte så är jag too busy. Som vanligt. (ska försöka lägga upp resten av bilderna, eller ah okej kanske 10 till) PÖSS.

sköööt om er!!
xoxo ALEXANDRA

16 år!!

As the headline says - min sextonårsdag idag. Eller ja, igår då, 19 mars. SKÖN DAG, skön klass!!! Imorgon blir det middag för mina grymma tjejer, och innan det ska jag hinna med fotbollsdm med laget. Vakna 07.00 en lördag kommer aldrig gå....

SUUUNDAAAAY.

E och jag från våran bästa sida.

Idag har vi legat och gjort ingenting överhuvudtaget i 4 timmar. Hur gött?! Nu ska jag sätta igång med söndagsnöjet - plugga. Wiho. Talk you latero!

E-TO THE-M-TO THE-M-TO THE-A.

E sover här, lär inte bli mycket sömn denna natten! Nu ska vi kolla på film och äta oss jäkligt feta, som om vi inte redan gjort det under kvällen. So long!!

DET FALLER SIG NATURLIGT.


SATURDAY AFTERNOON.

It's a hard-fucking-rock world. 

NU, people, NU ska jag hoppa in i den goa duschen, är i stort behov av en dusch efter att ha städat intensivt i 2 timmar (Läs: städat/sjungit/hoppat runt och vikt kläder i 2 timmar). Men jag har även gjort iordning en gammal skjorta till en snygg väst istället. Vad gör man inte när den ekonomiska krisen träffar en? Behov av nya kläder - gör nya av gamla. GOTT MOS.

IDAG ÄR DET LÖRDAG.


this face is saying: hello-im-trying-to-be-cute.

Jag har råaste lusten att göra om hela min blogg, mer orginellt. Nu är den rätt boring om jag får säga det själv.. hm får fundera mer på detta. Igår var en av de roligaste kvällarna i mitt liv och det enda som behövdes var världens bästa vän och en jäkla massa skratt. FY TUSAN vad jag älskar dig Agnes! Glädjen sitter fortfarande i mig, vaknade dock utan röst idag.. men vad gör det om hundra år? Jag fick tillbaka min röst och NU SKA JAG VARA DUKTIG, städa mitt rum. SORRY E, I'm starting like .... NOW.

I'M HAPPY AND I DONT KNOW WHY - LOVELY.








Hej-jag-heter-alexandra-och-jag-gillar-att-ta-helt-meningslösa-kort-på-mig-själv-med-en-extremt-lam-kamera.

TJABBA MANNAR! Vet ni vad? Jag har absolut ingenting speciellt att vara glad på ändå har jag ett jäkla glädjerus i kroppen och det känns helt underbart. Jag är bara så TAGGAD inför framtiden, allt nytt som händer - jag älskar det! Nu gäller det bara att fortsätta på detta spåret, jag har tendensen att tappa sånt här rätt snabbt men nu ska det kämpas. Även om vissa saker just nu känns förjävliga är det bara att se förbi de hinder som man stöter på och tänka på det som komma skall, och om man inte har något direkt att se fram emot är det bara underbart att se vart livet leder. Se fram emot att se vart du hamnar istället för att tänka på vart du INTE hamnar! Våga prova nya saker, du kommer inte ångra dig! Livet är för kort för att slösas bort på massa onödigt, gör det DU vill och skit i alla andra. Det är ditt liv, dina val och framförallt DIN framtid som ligger på spel.


Som sagt är bara så sjukt taggad och imorgon är det fredag!! Kan det bli bättre?! NU ska jag slagga vettni, jag ska försöka uppdatera imorgon men räkna inte med för mycket haha. LIVET LEKER - och jag låter det leka. NATTTTTI!


1 MARS 2010.

Antagningsprovet till Rytmus är nu avklarat och det gick helt okej, vi får hoppas på det bästa. Ska på gitarr lite senare, men NU ska jag ut en snabbis med mamma och hunden. (intressant inlägg föresten) xxx

RSS 2.0