NEW YEARS EVE.


B i l d  f r å n  n å g r a  m å n a d e r  s e d a n ,  j e a n s  g i n a t r i c o t ,  t s h i r t  H & M ,  K o f t a  Z A R A ,  S k o r  S K O P U N K T E N ,  s m y c k e n  f r å n  l i n d e x k a r p a t h o s ,  o s v  .

Håller just nu på och springer runt förfullt i mitt rum, städar, lyssnar världens goaste spellista på spotify och känner på mig att kvällen kommer bli prima! Ska möta upp mina tjejer om några timmar för mathandel och förberedelser inför kvällens skojigheter. Och TÄNK, det är en dag kvar på detta år, 2009, helt sjukt! I'm going to have a blast, hope you have it too! LOVE

WHAT IS HAPPENING?

VAD ÄR DET MED MITT INTERNET/BLOGG.SE? jag kan inte ladda in några bilder. Blir sur som in i ja, ni vet vad.
Får prova igen imorgon på morgonen. Nyår imorgon, ser ut att ordna sig och bli riktigt bra till slut! Gött!

Har verkligen inget intressant att skriva om, haha, hatar bloggar som inte handlar om något vettigt. Ska försöka komma på något tema som är återkommande på min blogg hela tiden så att det inte blir så jäkla långtråkigt som det är just nu, och stelt. Har slutat läsa bloggar nu också, eller läser några då och då, och det har ju en liten del i att de flesta bloggar skriver ENBART om mode och deras liv, inget intressant direkt. Missförstå mig inte, jag älskar mode och att få inspiration av andra, men att variera sig skadar ju inte? Ska fundera på det. CIAO, BRUDS/DUDES.

OF ALL THE LONELY PEOPLE I WANNA BE LOVED BY YOU.

Jag har gjort absolut ingenting idag, eller var på stan/allum en liten stund med Kristina. Gick mest runt o va sjukt trött, och frös. Hehe. Och nu är jag minst lika trött som jag varit hela dagen, så funderar på att dra mig till sängen. Hyffsat bra tid? Nyår om nån dag bara, och mycket ska fixas. Planer har ändrats, så vi får se hur det blir. CIAO!!

IT'S JUST THE WAY I AM.


Finns inte så mycket bilder att ladda upp, tar aldrig några kort längre för min kamera har lite problem med mig och vill inte fungera så som den ska. Men nu har jag fått en ny mobil med en hyffsat bra kamera så får väl börja ta med den tills jag fixar en ny kamera.. vill så gääärna ha en systemkamera till NEW YORK i april. YEEEEES MANNAR, jag ska till N.Y.!! Fy så kul. Med skolan dock, but still, incredible much fun.

Nu ska jag försöka mig på att sova, har en ovana att alltid somna grymt sent. Och klockan är ju rätt mycket nu, hehe. Ska försöka pallra mig ut i joggingspåret imorgon på morgonen o komma igång med träningen. Har inte tränat på sjukt länge nu, börjar må dåligt över det.. anyway. Ska till staden imorgon igen, kul kul. SLEEP TIGHT!

ISN'T IT OBVIOUS THAT I LOVE YOU?
















JAG OCH MIN OTROLIGT GRYMMA VÄN AGNES SOM ÄR SOM GRYMMAST NÄR HON HAR TRÅKIGT OCH DET HÄNDER TYVÄRR INTE SÅ OFTA.. för med mig kan man inte ha tråkigt vet ni! LOVE YOU LOVE YOU LOVE YOOOOU!

SOMETIMES WE DON'T LEARN FROM OUR MISTAKES.


Amen tjenare! Idag var jag i staden med fina flickor, Agnes, Amanda och Kristina. Fick mig köpt en nyårsklänning (I THINK), lösögonfransar till nyår, nagellack och några armband. Gött! Jag och K drog även hem till mig en stund efter den långa dagen och tittade på lite film och reserverade biljetter till AVATAR! Ska se den på fredag, alla andra dagar va slutsålda, Populär film säger jag bara. Detta blir nog bra!

Fick precis ett litet besök genom fönstret av två söta små tjejor vid namn Louise och Danielle, de pratade om att de inte ville bli kyrkliga utan skulle fortsätta vara helt CRAZY. Tycker jag låter som en super bra idé, mer folk som dom!

RED LIPS.


Första bilden ni får på mig. PUTA BABY, PUTA! nej men dagen har varit mysig och nu ska titta jag titta på en film  hade jag tänkt, vilken vet jag inte än. Funderar på "Supersugen".

Imorgon ska jag in till stan med kristina (och kanske agnes) och hitta nyårsklänning + accessoarer. Lösögonfransar o lite så också. Anyways, hoppas ni har ett fint lov, hör av mig tomorrow. xoxo

INSPIRED.

Hello, dudes! Jag har inte ens påbörjat något försök att fixa till den här bloggen snyggt än, får se om jag gör det imorgon kväll. Idag har jag sovit bort halva dagen så jag har bara tittat på en film, Raise your voice med Hilary Duff i huvudrollen och jag blev inspirerad. Som tusan. Nu jäklar ska jag kämpa med min musik, ska öva och öva varenda dag, skriva låtar varje vecka och utvecklas. Spela in när jag sjunger och spelar gitarr, ska även lära mig spela piano! Ska fanimej komma in på MUSIKGYMNASIUM. Peppa peppa! Älskar ju musik så ska försöka hålla ett jämnt tempo.

Var ungefär detta jag ville få ut mig idag, ska titta lite på Twilight sen ska jag sova. Upp tidigt imorgon, shoppa på mellandagsrean så klart! HAVE A BLAST. Bye.

RSS 2.0