23/FEBRUARI/2010.

Sitter (halvligger) här, lyssnar på musik och pluggar franska. Känner att jag börjar bli hungrig och funderar på om jag ska ta glass eller om jag ska göra "kvällsmat" till mig själv, te och subs.. hmm, får klura på den ett tag.

Kan ladda upp lite gamla bilder från GREKLAND i somras, för omväxlingens skull - längtar så sjukt mycket till varmare bredd grader när snön är 1 meter utanför!


Nu hungrar jag ihjäl, blir mackor och te! Kanske glass också, vem vet vem vet. CIAO

BILDER/FRÅN/LUCIA/09.


SAKNAR DETTA EN HEL DEL, kan man ju säga. Partilles Luciatrupp 2009. Vi hade ju så jäkla skoj va!
Var hemma från skolan idag för att vila upp mig och bli helt frisk. Har bara legat i min säng hela dagen. Nu ska jag ta tag i franskan som jag inte gjorde igår, och kanske fixa mig lite och dra iväg på gitarren. Får se hur jag känner mig. UPPDATERAR SENARE, puss!

MIDDAG/FÖR/ETT/TAG/SEN.








Tjejmiddag hos Kristina för ett bra tag sen, älskar er snyggingar!

SICKNESS/BREAKFASTONBED/PICTURES.







BILDER FRÅN GÅRKVÄLLEN när vi var hos en kompis en liten stund. Innan det var vi hos Emma och tittade Melodifestivalen och åt glass/marabouchoklad. En mysig kväll helt enkelt!

Idag vaknade jag vid 8, 9-tiden av att min hals gjorde så ont, så ont. Funderade starkt på att gå in till mina föräldrar och klaga haha, men sen kom jag på att det bästa är att sova vidare så det gjorde jag. Vaknade vid 12-tiden halvt död, och sen dess har jag legat i soffan/sängen. Skulle egentligen tränat vid denna tiden, men med tanke på hur jag mår är det inte det bästa man kan göra så hoppade den. Planerna för dagen är att ta det lugnt nu, titta på lite serier/filmer och senare ta tag i FRANSKAN. Även klinka på gitarren. Om jag inte är för svag.

Tjingeling.

GO UPPDATERING.

Härlig uppdatering från mig den senaste tiden. Bloggen har bara inte fått plats i mitt liv, har inte känt att det varit så viktigt att blogga när jag haft massa annat för mig. Alldeles för mycket på gång.

Antagningsproven till gymnasiet är v.9 och det är mycket som fixas inför det, så ska sätta mig med gitarren och texterna och öva öva öva. Det ska bli mer än bara BRA, det ska bli GRYMT. Rytmus är min dröm och min dröm ska slå in, så det krävs mycket hårt arbete. Det känns mycket bättre att uppnå sitt mål med hårt arbete än att få som man vill utan att ha gjort något speciellt för det, känns mycket bättre hos en själv som person.

"To have accomplished something you know you have fought for is such a great feeling."



xoxo, alexandra bergkvist

SHOES/MUSIC/WEEKEND.



chicy.se

SKOR! Jag har inte köpt skor på evigheter så ni anar inte vilken skoköps-sug jag har! Bootsen känns grymt lockande just nu, till nu och till sommaren.

Har kommit en bit på vägen med mitt låtskrivande, refrängen är kirrad och första versen är så gott som klar. Melodin sitter, och den kan bli riktigt bra. ÄR GLAD! Det här ska allt gå!

Helgen har varit riktigt rolig, roligaste helgen på länge skulle jag nog säga. Nu är jag sjukt trött, så jag ska lägga mig i sängen, läsa Ferenc Göndörs bok (andra världskriget) och soooovaaaaa. Imorgon är det måndag = tråkigaste dagen i skolan. Trots det går alltid den dagen fort. Hm.. Anyway, skriver mer imorgon. bonne nuit!


RSS 2.0