THESE LAST COUPLE OF DAYS

Har haft helt fantastiska dagar. Helgen på Brännö var perfekt. Måndag och tisdag likaså. Och nu börjar solen skina igen, och regnvädret börjar försvinna. It's summer bitches! Min man fyller år idag så ska träffa han när han slutar jobbet. Nu mår jag så illa att jag måste få i mig lite frukost. Har en tendens att fastna vid datorn när det var ett tag sen jag satt vid den, men nu movar jag asset. Ska sätta igång med en liten surprise för älsklingen så snart som möjligt också så kan inte ligga på latsidan...

MIDSOMMAR.

Glad midsommar på er! Nu ska jag iväg och fixa något att ha på mig tills ikväll, kom på att jag inte har något... senare drar jag till Brännö och möter upp Joel och hans vänner, och firar midsommar där. Vi hörs imorgon! Love.

TORSDAGEN DEN TJUGOFJÄRDE JUNI TJUGOHUNDRATIO


Sitter hemma hos A, är inte riktigt säker på vad hon gör men något vettigt är det nog. Dagen har sett ut såhär att jag vaknade av att min pappa ville mala på mig massa städuppgifter och jag låg kvar tills han åkte iväg, sen gick jag upp och läste min dagliga dos av bloggar från min bloglovin. Senare kom Agnes och vi åt en riktig drömfrukost (för mig), alldeles för många croissanter och alldeles för många jordgubbar. Kaffe på det. Sen solade vi lite, och städade. Fixade iordning oss och tillslut kom vi till staden där vi mötte Imelda och Wilma (stavning?), sen drog vi på en förhandsvisning av en jättebra film. "Karate kid" hette den. Åt lite, och nu sitter vi här efter några timmar. Vad vi ska göra nu återstår att se. Antagligen ut på en go promenad med massa prat. HEJDO.

QUICK UPDATE IN STRESS

Träffade som sagt Agnes en liten stund innan. NU ska jag byta om snabbt som attan och sedan springa runt med en fotboll i nån timma. Skriver senare, om inte min bror snor datorn innan jag kommit hem... LOVE!

LEOPARD UNDER

Skärpa vs. oskärpa. Detta är i alla fall en sak jag börjat tycka är riktigt hett, något som tittar ut bakom ett stort linne. I detta fall har jag en bikini, men en bandeau eller en bustier är minst lika hett.

KONTRASTEN I HÖGSTA HUGG

Lite bilder från de senaste dagarna. Lite hemma hos Matilda innan vi drog vidare, lite på min frukost, lite på mig (sorry for the eyes), och lite på Agnes som vispar en grädde som tog en kvart att ens bli grädde.

Kom på nu att jag inte ens har klätt på mig och ska träffa A när som helst. Oops. Time to get ready.

DAGENS "DAGENS"-CRAVING

Detta är perfektion mina damer och herrar. Så god damn snyggt. Det är såklart självaste Elin Kling som leverar denna ursnygga outfit. Nu ska jag försöka göra mig något liknande, hmm...

BUSY, BUSY.

Dålig uppdatering, men skyller på att jag haft things to do. Jag har även varit lite busy med att fixa designen på bloggen, blev lite bättre, dock fattas en apsnygg header sen är det klart! Nej men det jag hunnit med under dessa dagarna är städa som en idiot, festat, varit med min underbara pojkvän, halvt jobbat (förberedelser), varit med Agnes (i princip varje dag), tränat, solat. Mitt liv känns så jäkla fabulous just nu, och nu ska jag leta upp en sak som ska få en av mina fantastiska vänner att vakna upp. See you latero.

KAKAN I UGNEN.

Sitter här, väntar på min alldeles älskade kaka - kladdkakan och bara tar det lugnt. Planen var att världens bästa J skulle komma hit men så blev det icke för han gick och blev sjuk, magsjuk, vet inte vad. Too bad. Ska bara chilla med en film/bra serie och min underbara kaka ikväll. Låter kalas i mina öron! Oj, nu ringde äggklockan, ON MY WAY.

LET'S GET IT POPPIN.

Jag är så grymt seg hela tiden. Har inte ens ätit frukost än. Ska ta och äta något nu, måste, sen städa. Och duscha. Känner mig rätt ofräsch at the moment. Skriver snart igen.
LOVE

QUICK UPDATE

Blev en jäkligt lång dag i skolan idag med REPNINGAR, 9.30-15.30. Kom hem och var jättetrött, har varit ute med hunden nyss och ska äta mat nu som vi äter när pappa gör mat - korv med bröd. Lovin' it. Senare ska jag iväg med A, mysmys. Puss.

16 JUNI 2010.

Jag undrar varför jag blivit så trött? När jag vet att jag har all tid i världen att göra saker på, orkar jag inte göra någonting och bara tar det lugnt istället. Har sovit i några timmar nu på eftermiddagen när jag egentligen behövde städa (som var min ursäkt för att inte vara ute i det FINA VÄDRET). Men så kan det gå. Lyssnar på Miley Cyrus just nu och ni kanske inte visste detta, men jag gillar henne och hennes musik. Mycket. Är kanske inte världens största fan, men ett fan är jag. Alldeles strax drar jag iväg på fotbollsträning, yay! Och jag har lovat mig själv att när jag kommer hem ska jag städa. Imorgon väntar dock en heldag i skolan, igen. Repa, repa, repa som gäller. 

Skrivero latero, ciaoreo.

EVEN THOUGH YOURE OLD, YOURE GOOD.

Det jag älskar med gamla bilder är att när man kollar på dom återupplever man de ögonblick som de bilderna togs i och man känner igen exakt hur man kände sig vid de tillfällena. Dessa bilder togs förra sommaren, i Augusti, och det får mig att tänka hur bra mitt liv egentligen är och hur bra det har varit. Hur det har utvecklats. Ska inte skriva någon större text om det, ni hajar grejen liksom. 

Var på bio ikväll, med E. Vi såg "the Last song" och den var lika underbar som jag föreställt mig den. Ska sova alldeles strax för imorgon väntar ännu en dag med förberedelser inför sommarjobbet som består av 3 veckors "turnerande" med sex andra från min (numera gamla) skola. Ska försöka uppdatera imorgon, men orkar inte nu när det är ledighet som gäller och jag gör olika saker. Nu har även solen kommit tillbaka till Göteborg och det är grymt! Det blir som det blir. Ciao for now!

JAG GILLAR INTE RUBRIKER.

Hej, nu tänkte jag skriva en sånt där extremt onödigt inlägg i min blogg som absolut ingen vill läsa eller orkar läsa. Eller så skiter jag i det och säger att jag vet exakt vad jag vill skriva och vad jag borde göra just nu men att jag inte orkar göra det. Jag vill skriva om hur extremt lyckligt lottad jag är med alla underbara människor i min omgivning, och att jag borde sova för imorgon är det möte inför sommarjobbet igen. Det är sommarlov och vi ska till skolan (!) imorgon klockan tio. Så nu kallar sängen på mig. Jag vet absolut inte vad jag ska blogga om längre förresten, jag gillar nog mest att läsa bloggar... får se vad som händer i framtiden. Imorgon kanske en dagens dyker upp, var ett tag sen. Vi får väl se! talk to you guys tomorrow. Bye.

FURULUNDSKOLANS BAL.


VARFÖÖÖÖR?

VARFÖR funkar det inte att ladda över bilder från kameran till datorn?!? Ett mysterium utan lösning... börjar bli lite trött på detta. Jag hittar inte heller sladden till min mobil så jag kan inte ladda över bilder därifrån heller. ÅÅH.

JUNE MY FRIENDS.

Har hänt mycket, vi har haft vår avslutningssupé, har haft skolavslutning, festat lite och chillat lite. Varit med min fina. Nu har jag sommarlov folks!!! Försöker fixa upp alla bilder från de här dagarna, dock förgäves och det är ju en aning surt. Nu ska jag antingen sova eller lägga mig och titta på MTV Movie Awards... hmm... försöker skriva imorgon igen babes, bye.

BILDER FRÅN BOCKABERG MED KLASSEN.

Denna dag har inte varit något att skryta med. Men såna här dagar kommer. Det blir bättre. Inbillar mig själv det. Imorgon är vi lediga från skolan, dock har vi sommarjobbare möte 15.00. Senare på kvällen är det supé och innan det ska vi till en vän och umgås lite med niorna. På torsdag slutar vi grundskolan och ni har ingen aning om hur skönt det ska bli. Ledig till Augusti, och sommaren ser ut att bli grym. Det här går nog bra ändå. Positiva tankar. Är dock missnöjd med outfiten till imorgonkväll, och det är lite problem här med det men får se hur jag gör. 

Nu blir det en härlig dusch och sedan lite fix inför imorgon, lite tjejfix ni vet. Skriver igen när jag orkar. Love!

LIFE IS GOOD.

LIVET ÄR förjäkla bra när man ligger i sängen, lite smått sen, och så ringer det i telefonen och det är min lärare (senare även min klasskompis) som meddelar att vi börjar senare. 11.20 börjar vi! Yay. Fastnade på en blogg precis (förlåt A), men nu ska jag sätta igång och göra mig iordning så jag och Agnes hinner gå lite på Allum before school. Vilken bra start på dagen! HA EN BRA DAG ALLA, xoxoxo


Gammal konstig suddig bild. Don't have any others.

TIME RUNS BY.

Imorse var jag hurtig och gick upp tidigt (för att vara Mig, och Söndag) och drog ut på en liten joggingrunda. Har inte fått träna sen i början av maj på grund av min lunga, så det kändes nödvändigt. Agnes hann jag med på vägen så vi hann sola lite innan vi drog till staden. Ville mest bara påpeka det. Och berätta att jag har haft en jäkligt bra dag. Och mitt rum är så stökigt så jag orkar inte ens kolla ner på golvet. Drog ut alla kläder ur garderoben häromdagen när jag inte hittade det jag ville så nu ligger det kvar där. Blö.

Tänkte ta och sova nu innan mina tankar, som lyckas bli alltför många och alltför djupa såhär om kvällarna, dödar mig. Godnatt. Imorgon blir nog en bra dag, despite everything. Natti natti.


"Håll ditt huvud högt och låt ingen trycka ner dig, då klarar du allt". Intala dig själv det varje dag. Det ska gå. Det kommer gå. Det går.

THE WORLDS GREATEST.

Hela denna dag har tillbringats tillsammans med A, underbara, underbara A. Ni förstår inte hur bra hon är. Förstår hon knappt själv. Staden, grillning, lite fika på det och en massa prat. Lovely!

MIN BROR TOG STUDENTEN.


BIG CRAVING.

sannaknows.blogg.se
Är så grymt sugen på en bustier just nu, och har letat efter denna ovanför från H&M överallt, men hittar den inte. Eller så är det jag som inte letar tillräckligt. Sjukligt hett är det.

LITE BILDER FRÅN KLASSRESAN.


Från i tisdags när vi var på klassresa. Klass 9a.

IM OFF!

Nu drar jag iväg på dagens bravader. Ska försöka uppdatera ikväll innan jag drar på grillfest.
Ha en fin dag alla!

GODNATT.

Sprungit runt på stan flera timmar och letat klänningar. Är det bara jag som är kräsen eller finns det inget snyggt i affärerna? Försökte hitta något fint till min brors student imorgon iallafall, hittade en klänning till slut. På allas vårat H&M. Försöker tänka på hur jag ska matcha det. Fixar sig nog imorgon. Sen är det ju det här med klänning till vår supé/avslutningsfest/middag, kalla det vad du vill, som jag inte fixat än. Finns några fina på Nelly.com, men tänker på frakten och förseningar som kan tillkomma, så är väldigt osäker. Får fixa det i helgen på något sätt, blir väl en tripp till staden ännu en gång. Nu babblar jag om klänningar hit, och klänningar dit. Ska avsluta med att påminna om min brors student imorgon. Kommer bli en grym dag, känner jag på mig. Mormor och morfar är här också, trevligt med lite besök. NU avslutar jag innan jag börjar låta som en 80-årig tant som är tacksam för minsta lilla sandkorn på marken när det är is. Anyway, ska lägga mig nu och drömma mig bort. Till världens finaste kille. Hejdå och godnatt.

SUMMERBREEZE.

UNDERBART VÄDER nuförtiden. Har suttit ute i solen ett tag med mami och nu ska jag till stan för för lite shopping. Lovely!

HEJ.

Hemma efter en resa till Bockaberg med min klass. En klassresa i all sin enkelhet. Är allmänt orklös men är helt fri från plikter och skolarbeten. Jag slutar nian nästa vecka, ofattbart. Bara roliga saker som händer, egentligen. Saknar en person så otroligt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu tar jag mig en dusch, sen träffar jag A en stund. Världens bästa vän.

RSS 2.0