JAG SKULLE, OM JAG KUNDE.


I really dont know how to say this, so I just say it right out. When I think of you, I think of something special. I think of something meaningful, and the feeling of something I have never felt before starts to rush at me. I just really can't put the finger on what it is, put it's something special alright. It's a feeling that involves love, trust, hope and pain. All at once. Since I'm no expert on love, I really can't say what it is. But all I wanna know is: Do you think of me, in the same way that I think of you?


OH BOY - YOU MAKE ME FEEL LIKE NO BOY.



Ska snart ut och träffa Emma en stund. Just nu: Sjunger och fördriver lite tid. CIAO

LOVE, YOU GOT A FEELING THAT YOU CANNOT HIDE.






ÄR SJUKT TRÖTT. Har skrivit lite låtkladdar ikväll, så om jag ligger i kan min låt vara klar i helgen. Just nu sitter (halvligger) jag bara i min säng med fin musik i bakgrunden, och vet inte vad jag gör. Jag är bäst på att döda tid på ingenting! NU ska jag i alla fall öva lite på mina franskaglosor & engelskaglosor. Vi har även en diagnos/ett test i engelska imorgon som jag inte orkar bry mig om för brukar inte vara så stort, enbart översätta meningar. Now, lets get started with the english et francais!

MUSIC, MUSIC, MUSIC - LYRICS, LYRICS, LYRICS.

Happiness is just outside my window
Would it crash blowing 80-miles an hour?
Or is happiness a little more like knocking
On your door, and you just let it in?

Happiness feels a lot like sorrow
Let it be, you can’t make it come or go
But you are gone- not for good but for now
Gone for now feels a lot like gone for good

Happiness is a firecracker sitting on my headboard
Happiness was never mine to hold
Careful child, light the fuse and get away
‘Cause happiness throws a shower of sparks

Happiness damn near destroys you
Breaks your faith to pieces on the floor
So you tell yourself, that’s probably enough for now
Happiness has a violent roar

Happiness is like the old man told me
Look for it, but you’ll never find it all
But let it go, live your life and leave it
Then one day, wake up and she’ll be home

/THE FRAY - HAPPINESS.


HERE WE COULD STAY, IT FEELS NICE TO GET AWAY.





ÄTIT MASSA GODIS ikväll, medan jag spelat på en nysträngad gitarr samtidigt som jag har sjungit lite. Låtskrivandet? Vad hände med det? Om jag ska vara ärlig fastnade jag vid datorn.. hehe. Men ska ta tag i det imorgon, det lovar jag. Har redan inspirationen till låtar, så bara att sätta sig ner och skriva sina idéer. Lättare sagt, än gjort dock. Ska på ett till Öppet hus imorgon, på Plus-gymnasiet. Just nu spelas Amanda Jenssen i mina högtalare genom spotify, och jag ska göra mig redo för sängen/sovdags. Ciao babes.

PLUGG, MAT, DUSCH - DONNER.




Simple outfit idag, lackleggings som tappat sin glans - gina tricot, linne från gina tricot, skor från skopunkten, jeansskjorta, jacka från H&M, och halsduken likaså. Klocka från UR&PENN.

Har bankat in engelska glosor och franska glosor i huvudet ända sen jag kom hem från skolan, och nu sitter dom! Svenska har jag hunnit med att banka in också. Har precis ätit mat, och nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen innan jag drar iväg på Öppet Hus på Donnergymnasiet. UPPDATERAR SENARE :)

GONE FOR NOW FEELS LIKE GONE FOR GOOD.



Haft en lång skoldag idag, slutade klockan fyra, var hemma runt halv 5, åt mat och annat nödvändigt. Klockan sju hade jag gitarrlektion som dessvärre blev halverad pga. missförstånd, och under större delen av kvällen har jag pluggat/somnat vid böckerna. Klockan är snart halv ett, jag ska lägga mig i sängen och läsa min nya engelska bok (som vi får i skolan dock), och sen sova. Är inte trött alls just nu, men läsandet får mig förhoppningsvis tröttare. IMORGON är det Öppet Hus på Donner-gymnasiet, spännande spännande. Ska även hinna med en del plugg också, och imorgon mina damer och herrar, ska jag sätta igång med låtskrivandet ännu en gång. Hanns inte med idag, men imorgon så. God natt! xoxo

I WANT TO MAKE IT - I WILL MAKE IT.


R A N D O M  B I L D  F R Å N  I  S O M R A S

Var på ÖPPET HUSRytmus (musikgymnasium) här i Göteborg idag, och jag blev inspirerad. Jag fick en slags känsla i mig av vilja som började växa, och jag vill detta. JAG VILL. Det känns som att jag har haft en svacka, en seg period där det har stått stilla i min musik, i min utveckling. Nästan som att det gått utför. Jag har till och med övervägt om jag skulle sluta med musiken, om det verkligen var något för mig, om jag skulle ägna mig åt något annat. Lägga min tid på något annat. Men idag. Något hände. Jag vill lära mig mer, jag vill bli bättre, jag vill skriva min egen musik. Så nu ska jag lägga ner flera timmar VARJE dag på musiken, ska öva på mitt gitarrspel, på min sångteknik, på musikteorin, på att skriva låtar. Jag lever ju för detta, jag kom på det idag. Det är MUSIK jag lever för, som jag vill ägna hela mitt liv åt. MUSIK ÄR MITT LIV. Och vet ni vad? Jag ska lyckas. Jag vill lyckas, därför ska jag lyckas. För att lyckas krävs hårt arbete, och för att klara av att lyckas krävs det vilja. Jag har viljan. Ser ni mönstret? Detta är mitt liv nu.

ITALIAN-VOGUE PICTURE.



Sitter här, har precis gjort lite mattetal och tittar på tv. Under dagen har jag varit på sånglektion, och även fysträning senare under kvällen. J-O-B-B-I-G-T! Ska sova nu hade jag tänkt, sleep tight.

i'm thinking of you.


GOD NATT MINA DAMER OCH HERRAR.

- To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

Ska sova nu hade jag tänkt, helt slut i kroppen efter spinningpasset förut. but, I FEEL GOOD. rock on, stay strong! NATTI

BONJOUR MES AMIS.


Sitter och försöker få in franska glosorna i huvudet, därav rubriken (goddag mina vänner), medan jag lyssnar på good music. Har ingenting direkt intressant att skriva, bara det att jag sov 3 timmar förut och nu är jag pigg vilket innebär att jag kommer vara vaken ett litet tag till. Jobbigt när alarmet ringer 06.00 imorgon bitti. Nu väntar glosorna på att bli gjorda igen, sen väntar sängen! HA DET NICE FOLKS.

DIDN'T WE ALMOST HAVE IT ALL?




Jeans som jag rivit stora hål i, gamla från BIK BOK, ormleggings under från GINA TRICOT, Linne från GINA TRICOT, gammal jeansskjorta, massa smycken, och BOOTS på det.

Det här är resultatet av vad jag hade jag på mig i torsdags när jag sprang runt och letade kläder som en galning, när vi var på bio - AVATAR. Grym film!

SORRY mannar för dålig uppdatering och extremt dåligt med bilder och bara en allmänt tråkig blogg. Har idéer på förbättringar, så det kommer upp. Nu är det skola imorgon igen. Kan ju inte påstå att jag längtar. Redan skoltrött efter en dag. BUT BUT, nu ska jag försöka sova. Eller något i den stilen. HA DET GÖTT, HEJ! xoxo

FRIDAY NIGHT.



Det är fredag, och första skoldagen efter ett otroligt skönt lov är avklarad. Meningslöst att börja på en fredag, är ju helg direkt. Gött ändå! Ska träffa mina tjejer ikväll (michelle saknas) och allt blir som vanligt igen. Skönt. Vi ska ha myskväll hos Agnes. Ha en fin kväll!

WHY DONT I JUST FALL IN LOVE WITH YOU.



Jag behöver verkligen shoppa. Springer runt här som en galning och försöker hitta kläder som jag kan ha på mig, ska nämligen på bio with my girls, och det går ju sådär bra. Har rivit ut halva min garderob (bokstavligen) och rotat bland mammas kläder. Ska försöka fixa ihop någon kombination som ser okej ut. SEE YA LATERO

OFF TO TRAINING.




Ytterliggare några bilder ifrån maj, från vårat konfirmationsläger. Andra bilden är tagen på det härliga taket.

Nu ska jag sticka iväg med Agnes, som sagt ska vi träna, och vi drar tilll Friskis som ligger precis runt hörnet ungefär, så klockan 10 startar vårat pass. Inte tränat på över en månad så vi får se hur detta går. CIAO.

SOME OLD PICTURES.










Alla bilder från maj 2009. Då mina converse fortfarande var någorlunda vita, då solen sken som tusan, jag praoade i en klädbutik, och Agnes blev förälskad. I tshirten på sista bilden. DADDY I WANT A SUPERHERO!

Nu är det dags för mig att sova. Har inte skola imorgon, som de flesta verkar ha, utan börjar på fredag. Upp och träna klockan tio imorgon med Agnes, så ska upp lite tidigare än vanligt ändå. Inget emot när jag ska upp på Fredag, usch. Sov gott, dudes. Uppdaterar imorgon, med fler oldies (bilder). Har en hel drös med bilder som kan komma upp här. KISS KISS

HATE TO SAY I TOLD YOU SO.


Ska ut och träffa Agnes nu. En liten promenad i ovädret, flera flera minusgrader ute. Tjocka kläder på - check. I'm off!

Det hände något på vägen och jag är för tom för att veta vad.

Hoppet håller mig vid liv, men jag vet inte hur länge,
men det känns som livet går ifrån det sämre till bättre.
Så jobbigt att beskriva, glad men deppig ändå,
jag ser ljust på min framtid, vi får se hur det går.
Men hur ska jag klara av ett liv som jag tvekar på,
svaren finns där framme men vet inte om jag vågar,
så jag tar ett steg åt sidan, låter vägen gå utan mig,
kanske fortsätter någon gång, men jag vill inte gå den själv.
Har blivit sårad gång på gång men rest mig upp igen,
men denna gången går det inte, ge mig din hjälp.

LONG TIME AGO.






FRÅN FEBRUARI FÖRRA ÅRET. fika med KRISTINA.

Nattinlägg. Måste sova nu. Ska försöka uppdatera imorgon också. God natt.

MUSIC IS THE AIR I BREATHE.

- And I don't ever want my air to disappear.


"Jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min"

"När man ser att det blöder, det är först då det gör ont"


"Jag har lovat den här gången,
jag ska ge allt jag säger att jag har"

"Är det långa nätters fara,
att se det man vill se,
och vara den man vill vara?"

"Är du en av dom som gråter när ingen ser på,
är du en av dom som berörs ändå?"

"Det är dags att tänka efter,
och jag vill inte följa med"

"Jag vet precis vad du känner,
fast du inte sagt ett ord"


- MELISSA HORN.



I WANT SUMMER BACK.


TAYLOR MOMSEN.



<

FREAKING FABULOUS.


GIVE IT TO ME BABY, A-HA A-HA.


pic: chicy.se


IT'S WORTH THE RISK, IT'S WORTH THE FIGHT.

I'm not saying it was your fault although you could have done more.
Tell me when you hear me falling, there's a possibility it wouldn't show.
Sometimes you do the right thing, sometimes you do the wrong. Live with it.
There's no turning back this time, I just got to stay alive.

I DID IT AGAIN.


Extremt suddig och luddig bild.

Jag vaknade upp sent, och somnade sent, ännu en natt. Åh, måste ju vända på dygnet innan skolan börjar på fredag. Så, idag har jag bestämt mig för att jag får gå & lägga mig senast klockan 1! Yes. Annars då? Jag funderar starkt på att ta och äta frukost nu, trots att jag redan borstat tänderna. Hmm.. funderar även på hur man ändrar typsnitt på bloggen, alltså den texten jag skriver just nu. Någon som vet? Hör gärna av er, tack! Okej, jag märker att jag är trött när jag tror jag skriver in Facebook men skriver istället google.. ajaj. Ska i alla fall fixa i ordning té nu :) LATERO.

FAKELASHES/MUSIC/NEWYEARS.


Spotifylista - NEW. Den ska ni lyssna på om ni vill lyssna på skön musik och få inspiration.

HAPPY/DOWN.


HAR BÖRJAT LYSSNA PÅ svensk rapp igen, inte likt mig. Kanske är det något depressivt? Nej, förhoppningsvis är det enbart en period som jag har nu. Huvudvärken sitter kvar, men har släppt lite.. åt några goda Italienska kakor och började må lite bättre. Hemmagjord pizza ska det göras här hemma, får äta det och då mår jag säkert prima. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, hoppas på att träffa några goa människor. BEHÖVER TÄNKA PÅ ANNAT, än det jag gör just nu. CIAO.

FRUKOST/FORTFARANDE/INTE/AVKLARAD/HUVUDET/DUNKAR.


It's looking like a limb torn off 
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was
And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one


SATURDAY MORNING/EVENING.

Vaknade upp vid ett-tiden efter ytterliggare en sömnlös natt. Jag kan verkligen inte sova på nätterna, klockan fem blev det idag. Satt uppe, lyssnade på musik, skrev av mig. Det är som att jag är mer levande på natten än vad jag är på dagen. Hur ska detta gå när skolan börjar?
Sitter i alla fall här vid Face och Spotify med världens huvudvärk och funderar på att äta frukost. Frågan är bara om jag orkar. Ska fixa lite med min mobil först. Nice. HEJ.

PICTURES FROM NEW YEARS EVE, MY FRIENDS.


Amanda, Michelle (som går iväg) och jag vid våran lilla middag tillsammans.


That's me.




Agnes och Amanda, grymma tjejor!




My best friend and me.

Några få bilder från Nyårskvällen, men det togs inte så jäkla många bilder. Min var grymt lyckat, hur var eran? Nu är det nytt år, nya möjligheter och gud vad roligt jag ska ha!

Idag vaknade vi TIDIGT,  runt halv 12 och städade en del hos Agnes. Vi drog sedan därifrån runt 2-tiden och senare träffades jag, Agnes o Amanda igen. Pizzakväll, men jag åt ingen pizza, hos Agnes. Sen drog vi ut på en promenad/Tripp till ICA, och senare hamnade vi även på MCDONALDS. Fy tusan vad det är kallt ute, även fast man är klädd med lager på lager fryser man! Sommaren skulle sitta fint nu, är inte mycket för vintern.

RSS 2.0