TiK tOk On ThE cLoCk

Om jag inte lämnar ifrån mig datorn nu blir det tredje världskriget här hemma. Brorsan ska öva inför sitt teoriprov så SURE han får datorn. Han får tacka mig sen genom att köra mig överallt sen när han fått sitt körkort.
Men jag är sur. Sur för att jag inte kommer igång med mitt jäkla arbete. Jag har bara kommit till syftet. LÅNGT kvar till slutet då alltså. Har inte ens börjat med den andra uppgiften än. Vet med största sannolikhet nu att lördagen helt kommer ägnas åt plugg, och känner hur hela min kropp bara skriker av längtan!

yeah yeha, Imorgon är det i alla fall Valborg och planerna som det ser ut nu är in till Avenyn vid 6-tiden, sen möta upp folk vid slottskogen och tillbringa kvällen där. Men vem vet, planerna kanske ändras.
Nu ska jag i alla fall gå och sova, ska verkligen lägga mig i sängen nu och däcka så fort som möjligt. Men först - duschen. Luktar a*a. Bara inte tänka på skolan. Hey. Bye.

I CAN'T STAND TO FLY

Jag hatar att jag aldrig kan göra saker när jag verkligen borde. Har inte börjat på mina uppgifter än, heja mig. Det svåra med arbeten är att man inte vet vart man ska börja och det ger bara ångest. Om några minuter drar jag iväg på sånglektion och därefter solning med A. Sen hem och ta tag i allt. TAKE CAAARE!

WEDNESDAY NIGHT

Tjaabba, sitter här och har precis skickat iväg ett mejl till min värdfamilj från the US! Miss them terribly. Träningen var go, sparka boll och springa runt i regn och så. Har även läst klart OCH förberett diskussionerna tills imorgon. Har panik för har två rätt stora uppgifter som jag inte ens börjat på och båda ska vara klara nästa vecka. Känner att helgen (lördagen) sakta men säkert försvinner ifrån mig..... IMORGON börjar jag i alla fall på båda. Känns sådär också att jag KAN ha nationella prov i matte imorgon. Och att jag har en jäkla massa annat plugg framför mig. Fan.
Vår musiklärare har i alla fall lagt in lite roliga saker mitt i allt, vi ska iväg med Loket och sjunga för pensionärer på måndag! En kväll i Juni blir grym, hahaha. Och på FREDAG har vi innebandy turnering, fast jag hatar innebandy. Nu ska jag sova jäkligt gott, eller snart. Mitt mål blir INNAN klockan slår tolv. Gött att jag skrivit en hel jäkla uppsats här. Jag som va fåordig för bara 6 timmar sen. Times change. GOD NATT på er sköningar, PÖSSS.

SNYGGT FRÅN CHICY

Tjabba mans! Ännu en skoldag har passerat och det känns ju bra. Lite snyggt från CHICY.SE dyker upp här också. Känner mig extremt fåordig just nu. Ska sätta mig ner och läsa två sista kapitel för denna veckan i min engelska bok innan det bär av till träning. HAVE IT!

LALALALALALA

Om du lovar mig, att alltid få mitt hjärta att slå som det gör just nu, Och om du lovar mig, att alltid Vara dig själv, vara precis just du, Så ska jag aldrig någonsin förstöra det vi har.

Magnus Weideskog - Om du lovar mig. Jäkligt nice låt!!

Spelade match mot det yngre tjejlaget i Öjersjö IF idag, och det blev vinst. Sen jag duschat har jag inte gjort ett piss. Nu ska jag plugga lite i tjugo minuter eller så, och somna tidigare än jag gjort de andra dagarna. Jag måste upp halv sju imorgon. NATTI NATTI.

FRÅN THE WEEKEND

Händerna i ansiktet, skyller på att jag vill visa mina ringar. Haha. Men hur mår ni? Har bakat kladdis, och tro mig jag har aldrig sett en kladdigare kladdkaka för det är knappt en kaka. Mest smet. Fail men gott ändå. Sen har jag träningsmatch för den riktiga matchen blev inställd/framflyttad, surt. Nu ska jag sätta mig och läsa i min otroligt grymma engelskabok nu, nej men den är väl rätt bra, har 4 kapitel kvar att läsa tills på torsdag. Yayyy.

YOU MAKE MY HEART GO BOMBOM

You're the best damn thing in the world

MISSING NEW YORK

VILL TILLBAKA SO BADLY, vill bara ta med mig alla mina awesome vänner och flytta dit. Till New York. Fattar ni hur grymt det är där eller! Once you get there you never want to leave. Fan, varför åkte vi! Blööööe. Slutade grymt tidigt idag, redan vid halv 12, käkade kycklingkebab med C&S, drog hem, käka choklad, och har bara suttit/halvlegat i min säng ända sen jag kom hem. Ska ta mig en liten powernap nu, känner mig trött och när jag är trött blir jag sur, plus att det luktar svett här så jag funderar på om det är jag eller något annat i mitt rum... hmm, fräscht. Ska städa sen, och sen sätta igång med det sjuka plugget. Har 6 kapitel att läsa i en bok, och 2 veckors glosor, och svenskaord. Och on top of that måste jag öva på problemlösningar inför matte nationella som jag missat. Blir nöjd om jag hinner med hälften idag.

Kan du ÄLSKA mig som Romeo älskar Julia?


Hemma från NEW YORK

Och no happy feelings över det. Eller jo, jag har saknat massa och saknar fortfarande alla. Imorgon ska jag till skolan. Eller idag. Och jag kan inte sova. Och det suger. I'm still on New York-time. Klockan är 19.27 där. Klockan är det i mitt huvud. Så imorgon ska jag till skolan 02.10. Imagine that. Lägger in bilder på datorn från resan nu, tog inte många bilder. Ska sno från andras facebook. Och ladda upp här. Jag ska vara glad. Agnes kommer göra mig glad. Imma go now, hoppas ni sover. LOVE

UPPDATERING FRAN NEW YORK

HOLA GUAPAS! Sitter i skolan i New york just nu, och har ar klockan 12.19 pa dagen. Det ar mycket mer annorlunda har fran Sveriges skolor, det ar t.ex ringklockor som ringer vid exakt samma tillfallen varje dag och INGA RASTER forutom under lunchen. Jag har det hur bra som helst har, alla ar helt sjukt snalla och verkligen jattesota! Vi var pa Ellis Island igar och akte forbi Frihetsgudinnan. En san sjuk upplevelse! Och vadret har har varit helt underbart, och sen kom det regn igarkvall som ska komma aven dessa kommande dagar. Just nu ar det molnigt och mycket kallare an det var igar. Helt sjukt varmt igar, bikinivader ungefar!

Ah, herregud, jag har sa mycket att skriva om, men blir for mycket text pa samma gang da. Ville mest bara uppdatera lite for er och sa. Kanske inte far tag pa en dator mer, sitter just nu pa en lektion dar de har matteprov. Efter skolan ska vi laga mat med folk fran denna skolan, Eastview, och ikvall ska jag med min vardfamilj pa en knattelige-match i Baseball! Awesome.

Saknar alla dar hemma!! AGNES, du maste mejla mig, missing you like crazy.

Mycket text pa samma gang men sa blir det. TAKE CARE!

xoxo


NEW YORK BABY, NEW YORK.

Jag kan inte fatta det. Jag har ännu inte fattat det. Om mindre än 12 timmar sitter jag på en flygplan påväg till NEW YORK, till USA. Fattar ni eller! Nä inte jag heller. Har sån sjuk resfeber nu att jag starkt funderar på att "sova" (kommer inte kunna somna!) på golvet inatt. Vad säger ni om det?

JAG DRAR I ALLA FALL. Ska vara på flygplatsen klockan åtta imorgon bitti så är nog bäst om jag i alla fall försöker sova nu. Men först - måla naglarna. AAAH. new york.....

SMALL UPDATE

Har shoppat en hel del idag, känns gött! Nu ska jag iväg på nya äventyr med Amanda och Emma, spännande. Tänkte mest bara göra en liten snabb uppdatering. Ha en fin kväll alla, puss.

I'M IN LOVE IN SOME SORT OF FAIRYTALE

Some details från gårdagens klädsel.

Vädret är awesome! Dagen spenderas med Agnes, och kvällen med superfina tjejer på ett café någonstans i staden för att fira Michelle som fyller 16 snart! NU ska jag hoppa in i duschen och sedan leta efter mina presentkort. Ha en fin dag! Pussss.

TODAY'S LOOK


Tröja - Secondhand 
Linne - Monki
Shorts - Avklippta jeans
Skinnjacka - Gina Tricot
Boots - Skopunkten

Det här var vad dagen hade att erbjuda i klädväg. Nu ska jag städa undan lite, lyckades få kläder i princip i hela mitt rum trots att jag städade under förmiddagen. Hmm. Sen kommer Joel hit! Puss.

SUMMERLONGINGS


Det var sommar. Det var varmt. Jag hade min fina ring. Nu är den borta. 

Jag ska ta mig bort från datorn och fräscha till mig/snabbstäda innan jag drar iväg på träningarna. Skriver ikväll. Puss puss

OSKÄRPA ÄR MIN BÄSTA VÄN

Linne - GINATRICOT
Skjorta - LINDEX
Hoodtröja - BRORSANS
Skinnjacka - GINATRICOT
Jeansshorts - AVKLIPPTA CROCKER-JEANS
Skor - CONVERSE
Pälsväst - BIKBOK

Skärpan är inte och leka med på de här bilderna. Har bara ränt här hemma hela dagen och känner att det var välbehövligt efter att vi tränade även igår trots träningsvärken, och gissa vad? Jag har mer träningsvärk. Tror mina överarmar kommer gå av snart. Blir ju inte bättre heller av att jag ska iväg och träna om någon timma igen - dubbelt. Kommer nog ligga död i sängen ikväll igen.

MORNINGCOFFEE

Vaknade upp nyss med en rejäl träningsvärk från BODYPUMP-träning igår, och nu sitter jag här och dricker kaffe och letar inspiration på min dagliga dos av bloggar. Dagens planer är att åka in till stan med A och senare ikväll träna, igen. Det är så att vi ska träna varje dag nu på lovet, oavsett om vi orkar eller inte. 

Anyway, nu ska jag klä på mig och strax sticka iväg. Men först lite mer inspiration...

THE WAY YOU MOVE AIN'T FAIR YOU KNOW

Jag har återigen fått upp ögonen för min mammas skjorta. Nu känns det som att jag lever i den.

DAGENS BRAVADER

Idag: åkte bil 30 mil, kom hem, tränade bodypump med A&M&E, åt kycklingsallad med fetaost (ÄNTLIGEN! SOMEONE LOVES ME!), promenad med A. Nu är jag i vilket fall hemma igen, och nu kan allt bli som vanligt.
Förövrigt så sitter jag här och redigerar bilder som jag tagit under de här dagarna med min otroligt grymma mobilkamera. Slutsats: Jag behöver en ny kamera.

BILDER FRÅN MIN BIRTHDAY CELEBRATION

It was a great night!
Kvällen har varit upp och ner, hatar att klaga mest av allt men känslorna kan inte bortses. Nu ska jag göra något, vad vet jag inte, ska försöka lägga mig och sova. Vakna imorgon på ett annat humör. Åker också hem imorgon. Puss.

FINT FRÅN TJALLAMALLA

Jäkligt mycket fräscht från Tjallamalla,
skulle absolut inte tacka nej till att ha detta i min garderob!!

MY SCARS REMINDS ME THAT THE PAST IS REAL

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it's always the same
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight

Hold me, tell me everything's ok
Show me there's a way to beat the monster
save me, make it go away

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried

RANDOM MIG x4


Just nu: skriver till min värdfamilj (INFÖR NEW YORK) och bara chillar med choklad. Jag lever livet.

BEEN AROUND THE COUNTRY

Brist på bilder här (glömde usb-kabeln hemma) bjussar jag på lite gamla, tråkiga bilder.

Igår var det massa mat under kvällen och umgänge med släkten, och idag var vi iväg på nya äventyr - hälsat på pappas släkt en sväng. Onödig info, men har inte så mycket annat att skriva just nu, så säger tack och hej för mig och uppdaterar inom kort med kanske lite roligare inlägg! 

XOXO

THIS IS SOME DEEP SHIT

google.com flickr.com

H&M GARDEN COLLECTION

H&Ms Garden Collection är ute i butikerna och har varit det i någon vecka nu, men jag har inte hunnit kolla in kollektionen förrän nu. Och hela den här grejen är så jäkla bra, ekologiska, snygga kläder till ett BRA pris - det kan ju inte bli bättre. Vad jag har förstått är den färggranna klänningen väldigt populär och tydligen väldigt slutsåld? Den är ju rätt så jäkligt nice i vilket fall som helst och jag får ta och kolla in dessa godingar i affärerna!

LONGING FOR THESE

Pic snodd från LISAPLACE
Läste ett par bloggar under förmiddagen och såg de här grymt snygga skorna på Lisas blogg och föll direkt. JESUS vad snygga de är! Från H&M och för 399 riksdaler blir de dina (eller mina)!!!

2 APRIL 2010


Har fixat en del med designen under kvällen i brist på något att göra. Är nämligen i Värmland över påskhelgen hos mormor och morfar, mitt ute på landet. Så datorn är min bästa vän under de här dagarna. Nu ska jag checka in Ballar av stål, älskar det!

RSS 2.0